Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. CameraNU.nl gaat open voor winkelen op afspraak. Meer informatie

Deze pagina is niet beschikbaar in de door u gekozen taal en wordt daarom weergegeven in het Nederlands.

Digitaliseren analoge beelden
Digitaliseren analoge beelden

Hi8 digitaliseren, maar ook Video9 of digital8

Het afspelen van Hi8, Video9 of digital8 is niet meer zo eenvoudig. Als jouw nieuwe televisie al de nodige aansluiting heeft voor de camera is het nog de vraag of die camera het nog wel doet. CameraNU.nl kan Hi8, Video9 of digital8 digitaliseren zodat jij ze weer makkelijk kan bekijken op tv, computer, tablet of smartphone. DIt maakt het ook mogelijk om de beelden te delen via sociale media. Gedigitaliseerde beelden worden naar keuze op een DVD, harde schijf of USB-stick gezet.

Waar kan je digital8, Video 9 of Hi8 digitaliseren?

Hi8 digitaliseren kan, net als digital8 en Video9, in een van onze vestigingen in Amsterdam. Je hebt hierbij keuze uit de vestiging aan de Van Woustraat 242 en aan de Jozef Israëlskade 95. Film over laten zetten kan zonder vooraf een afspraak te maken. Wil je foto's en video's laten digitaliseren, neem dan eerst even contact op met ons. Wij kunnen dan een schatting geven wat het gaat kosten.

Alle digitaliseer opties

Of het nou gaat om VHS, VHS-C, miniDV, HI8, Digital 8, Video8, Betamax, 8mm, dubbel 8 of super 8, wij zetten ze tegen een voordelig tarief over op een harde schijf of DVD in een gangbaar bestandsformaat. Daarnaast is het ook mogelijk om Tape reparaties op VHS, miniDV, HI8, Digital 8 en Video8 uit te laten voeren en geprinte foto's of dia's te digitaliseren.

Digitaliseer: Videobanden | Dia's | Foto's | 8mm film | Mini dv

Digitaliseer tarieven voor Hi8, Video9 of digital8 digitaliseren:
Video naar DVD/HDD/USB, max. 120 min. SD (excl. DVD/HDD/USB) 19,95
Extra kopie van DVD/HDD/USB 10,-
Toeslag Betamax of V2000 tape, per tape 12,50
Toeslag NTSC tape naar NTSC DVD of HDD, per tape 12,50
Tape reparatie inclusief kopie op DVD (max. 120 min.) 37,50
Muziek bij fotocd of video monteren 10,-

USB-sticks

USB sticks

Heb je nog geen USB-stick of wil je er een speciaal om je analoge beelden op te laten zetten? In ons assortiment hebben wij er meer dan genoeg!

USB-sticks

USB-sticks

Externe harde schijf

Dit kan meteen een goed moment zijn om een nieuwe extarne harde schijf te kopen. Bekijk de harde schijven die wij in ons assortiment hebben.

Harde schijven