This page is displayed in Dutch because it is not available in English. We're sorry for the inconvenience.
Digitaliseren analoge beelden
Digitaliseren analoge beelden
Digitaliseren analoge beelden

Negatieven scannen

Met analoog fotograferen ga jij terug naar de basis van fotograferen. Op het moment dat je afdrukt moet alles kloppen. Aan de andere kant is het altijd weer afwachten hoe de foto zich uiteindelijk ontwikkelt. Cameranu ontwikkelt jouw filmrol/negatieven in een vakkundig ontwikkelproces en levert hoogwaardige digitale scans. De resultaten sturen wij direct naar jouw e-mail als WeTransfer-link. Zo heb jij op, op dit moment, de meest gangbare manier snel en makkelijk jouw foto's beschikbaar om te bewerken en te delen op welke manier jij ook maar wilt! Dit doen wij in eigen beheer en met grote zorg voor het beste resultaat dat jouw foto's verdienen!

Waar kan je laten digitaliseren?

Direct langskomen om te laten digitaliseren kan in onze vestigingen Amsterdam-Centrum of Eindhoven. In de meeste gevallen kan je, zonder afspraak, jouw gedigitaliseerde beelden de volgende dag alweer ophalen. Zijn deze vestigingen niet echt bij jou in de buurt, dan kan je het materiaal ook afleveren bij één van onze andere vestigingen of opsturen naar onze vestiging op Urk. Wij zorgen er dan voor dat jij jouw beelden zo snel mogelijk weer terug ontvangt inclusief de digitale versie(s). Vul voor meer informatie en een schatting van de kosten het onderstaande formulier in.

Tarieven filmrolletje inscannen:
Ontwikkelen en scannen rol 35mm kleur €11,95
Speciale afwijkende wensen Op aanvraag*

Vul het formulier op deze pagina in voor een schatting van de kosten bij speciale wensen zoals het scannen van 120 spoel film of scannen in high resolution.

Andere digitaliseer opties

Of het nou gaat om VHS, VHS-C, miniDV, HI8, Digital 8, Video8, Betamax, 8mm, dubbel 8 of super 8, wij zetten ze tegen een voordelig tarief over op een USB-stick, externe harde schijf of DVD in een gangbaar bestandsformaat. Daarnaast is het ook mogelijk om Tape reparaties op VHS, miniDV, HI8, Digital 8 en Video8 uit te laten voeren en geprinte foto's of dia's te digitaliseren.