Productreviews

Lily Camera Drone

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

De Lily Camera Drone blinkt misschien niet uit op het gebied van videomogelijkheden, maar stelt daar wel iets ongekends tegenover: hij volgt u waar u gaat! De Lily Drone is er op ingesteld om de meegeleverde tracker te volgen. Zodra u deze in uw broek- of jaszak stopt of in de meegeleverde, waterdichte polscase draagt, zal de Lily u overal volgen. De drone heeft een maximale snelheid van 40 kilometer per uur en is dus in staat om u met een redelijke snelheid te kunnen volgen. Dit volgen doet de Lily op een in te stellen hoogte van 1.75 meter tot 15 meter en op een maximale horizontale afstand van 30 meter.

Nieuw: Lily Camera Drone - 1

Te land, ter zee en in de lucht

De Lily is ontworpen met een IP67-kwalificatie, wat wil zeggen dat de drone tot één meter onder water kan en toch nog zijn werk naar behoren uit kan voeren. Het wordt door de fabrikant wel afgeraden om de proppelers in het water te laten draaien, maar het is per slot van rekening ook een drone en geen onderzeeër. De waterbestendigheid is zeer nuttig als u bijvoorbeeld uw kanotocht wilt vastleggen of wilt gaan filmen terwijl het regent. De Drone is getest bij windsnelheden van 6.7m/s – ongeveer windkracht 4 – zonder dat dit problemen opleverde.

Instellingen

Het aanpassen van instellingen geschiedt met de App die beschikbaar is voor Android en iOS. Met de App kunt u de camera-instelling aanpassen, aangepaste shots maken, vlieginstelling wijzigen en video's bewerken en delen via sociale media.

Doordat er gekozen is voor een ingebouwde accu is de maximale vliegduur ongeveer 20 minuten Deze accu kan met de meegeleverde oplader in twee uur weer van een volle lading worden voorzien. Video's kunnen worden opgenomen in 1080p op 60fps en in 720p op 120fsp en worden opgeslagen in het webvriendelijk MP4-formaat. Dankzij de beeldstabilisatie en de digitale gimbal blijven uw beelden zeer stabiel ondanks het ontbreken van een fysieke gimbal.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.