Creatief Stilleven

Creatief Stilleven

Wie stillevens fotograferen saai denkt te vinden, willen wij het tegendeel bewijzen met de Workshop Creatief Stilleven waar we onder andere fruit gaan laten zweven en ploppen en glas op een mooie manier op de plaat gaan zetten.
Lees meer Lees minder

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Dit ga je doen

We gaan meerdere mini-studio's opbouwen met de thema's zoals zwevend fruit, verdwenen glas, plop fotografie en creatief met papier.

Wat ga je leren?

We gaan je leren hoe je fruit kan laten zweven met Photoshop. De instellingen voor de verschillende mini-studio's kunnen heel verschillend zijn, maar we helpen daar waar nodig is met de instellingen en zorgen dat je met mooie basisfoto's naar huis gaat die minimaal bewerkt hoeven te worden.

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fotografen; iedereen komt met mooie, gave foto's thuis. We helpen je met de instellingen en settings die regelmatig veranderen. Het is wel een must dat je voldoende kennis van je camera hebt om de sluitertijd, het diafragma, de ISO en de verschillende modi zelfstandig in te kunnen stellen. Enige basiskennis van Photoshop is vereist voor het gedeelte over het zwevend fruit.

Wat neem je mee?

Je neemt je spiegelreflex- of systeemcamera mee, met een standaard zoom tot 100mm en korte telezoomlens tot maximaal 200mm, verder is een macrolens handig, maar niet noodzakelijk. Neem verder minimaal 2 opgeladen accu's, geheugenkaart(en), afstandsbediening en een statief mee.

Eten en drinken

Wij verzorgen het eten, dus je hebt gedurende de workshop altijd een volle maag. Tussendoor is er drinken aanwezig.

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. Je ontvangt je betaling van ons retour. Via onze website kun je een eventuele alternatieve datum boeken.

Wat is inbegrepen?

  • Eten
  • Drinken
Ki Tan

Over de instructeur

Op 12-jarige leeftijd kreeg Ki zijn eerste spiegelreflexcamera van zijn vader en de liefde voor fotograferen is daarna nooit meer weg geweest. Zijn bijzondere wijze van fotograferen en Ki’s gave om dat ook voor anderen toegankelijk te maken zijn uitgegroeid tot een grote kring van vrienden die met elkaar op allerlei manieren de fotografie tot een waardevolle hobby maken.

Zelf meenemen

Checklist