TrashShoot

TrashShoot

Doe mee met de TrashShoot workshop en ga mee naar de wereld van vernietigende creativiteit! In deze workshop waar kunst en destructie samenkomen beleef jij een unieke ervaring waarbij je adembenemende beelden maakt.
Lees meer Lees minder

Beeld impressie

Toon meer Toon minder

Hoe ziet de dag eruit?

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop leer je met high speed fotografie beelden vast te leggen. Instructeur Ki Tan helpt met de instelling die af en toe variëren. Het zijn geen standaard portretten die maakt, maar kunstwerken die je zintuigen prikkelen en je verbeelding uitdagen.

Wat ga je doen?

Ki Tan neemt je mee in de verwoestende kracht van creativiteit. Met een sloopkogel, kruisboog, luchtbuks, golfballenpopper, pijl en boog en nog veel meer ga je de grenzen van fotografie verkennen. Je legt het allemaal vast in een explosie van kleuren, vormen en emoties, waar de schoonheid van vernietiging tot leven komt. Vergeet conventionele fotoshoots, breek los van de norm en omarm de chaos!

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is voor zowel beginnende als gevorderde fotografen: iedereen komt met een gaaf fotoportfolio thuis. Je wordt tijdens de workshop geholpen met de instellingen en settings die regelmatig veranderen. Het is echter wel belangrijk dat je voldoende kennis van de sluitertijd, diafragma, ISO en andere instellingen van je camera hebt en deze zelf kunt instellen. Tot slot is enige basiskennis van Photoshop vereist voor het gedeelte over het bewerken van foto's.

Telelens

Het meenemen van een telelens (tot maximaal 200mm) is echt belangrijk. Je wilt voldoende afstand kunnen nemen van de plaats waar alles kapotgeschoten wordt.

Lunch

Vanaf 9.00 uur ben je welkom bij de DragonStudio en staat er koffie en thee voor je klaar. Voor lunch wordt ook gezorgd, deze hoef je dus niet zelf mee te nemen. Met de lunch inbegrepen kan de workshop uitlopen tot 14.00 uur.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie en thee
  • Lunch
  • Drinken
Ki Tan

Over de instructeur

Op 12-jarige leeftijd kreeg Ki zijn eerste spiegelreflexcamera van zijn vader en de liefde voor fotograferen is daarna nooit meer weg geweest. Zijn bijzondere wijze van fotograferen en Ki’s gave om dat ook voor anderen toegankelijk te maken zijn uitgegroeid tot een grote kring van vrienden die met elkaar op allerlei manieren de fotografie tot een waardevolle hobby maken.

Zelf meenemen

Checklist