Lensbal Fotografie

Lensbal Fotografie

Doe mee met de workshop Lensbal Fotografie en ontdek de magie van fotografie met een unieke twist! Tijdens deze exclusieve workshop maak je een betoverende reis door de wereld van creatieve beeldvorming. Je gaat aan de slag met lensballen, unieke perspectieven, reflecties en vervormingen.
Lees meer Lees minder

Beeld impressie

Toon meer Toon minder

Hoe ziet de dag eruit?

Wat ga je leren?

Instructeur Ki Tan begeleidt jou bij elke stap van het proces: van de basisprincipes van fotografie tot geavanceerde technieken. Als ervaren fotograaf vind je nieuwe inspiratie en als enthousiaste beginner leer je snel en eenvoudig verbluffende foto's maken. Je leert unieke perspectieven, vervormingen en reflecties vast te leggen met behulp van een lensbal. Ki Tan laat zien hoe je een lensbal optimaal benut door het creëren van bokeh-effecten en het spelen met perspectieven.

Wat ga je doen?

Ki Tan start met een stuk theorie over de basistechnieken van de fotografie: belichting, compositie, scherpstelling en witbalans. Hierna ga je zelf aan de slag met je eigen camera en een 11cm lensbal, zodat je jouw vaardigheden kunt oefenen en verfijnen. Na elke fotosessie krijg je waardevolle feedback en deel je jouw ervaringen met de andere deelnemers.

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Je hebt geen voorkennis van fotografie nodig, alleen je creativiteit en nieuwsgierigheid. Fotograferen met een lensbal is extra leuk voor portret-, straat-, landschaps- en abstracte fotografen.

Lensbal

Je ontvangt een 11cm lensbal waarmee je tijdens de workshop aan de slag kunt. Na de tijd mag je hem mee naar huis nemen. De kosten van de lensbal zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Lunch

Vanaf 9.30 uur ben je welkom bij de DragonStudio en staat er koffie en thee voor je klaar. Voor lunch wordt ook gezorgd, deze hoef je dus niet zelf mee te nemen. Met de lunch inbegrepen kan de workshop uitlopen tot 14.00 uur.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie en thee
  • Lunch
  • Drinken
  • 11cm lensbal
Ki Tan

Over de instructeur

Op 12-jarige leeftijd kreeg Ki zijn eerste spiegelreflexcamera van zijn vader en de liefde voor fotograferen is daarna nooit meer weg geweest. Zijn bijzondere wijze van fotograferen en Ki’s gave om dat ook voor anderen toegankelijk te maken zijn uitgegroeid tot een grote kring van vrienden die met elkaar op allerlei manieren de fotografie tot een waardevolle hobby maken.

Zelf meenemen

Checklist