Avondfotografie Deventer

Avondfotografie Deventer

's Avonds bruist de stad nóg meer van het leven! Dat is natuurlijk jouw kans om spectaculaire foto’s te maken. Maar vind je dit lastig of vallen je resultaten tegen? Volg dan de workshop Avondfotografie onder leiding van Jan Haitsma waarin hij je leert om het prachtige Deventer vast te leggen!
Lees meer Lees minder

Beeld impressie

Toon meer Toon minder

Hoe ziet de dag eruit?

Wat ga je leren?

Jan Haitsma gaat met jou aan de slag om je alles te leren over de juiste camera-instellingen bij avondfotografie, wat de valkuilen zijn en welke objectieven en accessoires je nodig hebt om een sfeervolle foto te maken. Voordat je de stad in gaat, neemt Jan de theorie en camera-instellingen met je door.

De stad in!

Je begint met het fotograferen van de prachtige skyline van Deventer. Hierna ga je via het pontje de IJssel over richting de oude binnenstad. Leer de theorie in praktijk toe te passen door de gezellige, Middeleeuwse straatjes te fotograferen. Ook HDR (High Dynamic Range) fotografie komt aan bod tijdens deze Avondfotografie workshop.

Programma

  • Ontvangst
  • Theorie
  • Uitleg camera-instellingen
  • Praktijk

Praktische informatie

Voor wie?

De workshop is geschikt voor beginnende en ervaren fotografen. Zorg dat je de basiskennis onder knie hebt om zelf je diafragma, sluitertijd en ISO in te kunnen stellen.

Verzamellocatie

We verzamelen op de Schipbrug naast het IJsselhotel (Worp 2). Kom je met de auto, dan kun je deze parkeren op De Worp. In het weiland is dit gratis, langs de weg is dit wel betaald, maar erg goedkoop.

Let op

Deze workshop is buiten. Het is daarom van belang dat je goed ter been bent.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie/thee met koek
  • Overtocht met pontje
Jan Haitsma

Over de instructeur

Jan Haitsma is de oprichter en eigenaar van Digidiaal en geeft al meer dan 15 jaar op een enthousiaste manier trainingen in het vakgebied van Fotografie en Digitale Fotobewerking. Fotografie is er met de paplepel ingegoten, zijn vader en opa waren ook fanatieke amateurfotografen. Van hen heeft hij het vak geleerd. Het begon allemaal in de donkere kamer (doka). Van zwart-wit afdrukken tot digitale beeldbewerking. Jan heeft het hele traject doorlopen.

Zelf meenemen

Checklist