Studio accessoires

In de studio zijn accessoires onmisbaar! CameraNU.nl heeft duizenden studioaccessoires om je opstelling helemaal naar wens in te delen. Van de allerkleinste hotshoe adapter tot complete railsystemen voor aan het plafond en van zachtroze schapenvachten voor newbornfotografie tot achtergrondpapier in alle kleuren van de regenboog.

Interessant blog: Een modelshoot op locatie organiseren

De populairste studio accessoires bij CameraNU.nl!

Sorteer  producten

Papieren achtergrondrol met een breedte van 138cm

Minimale hoogte 104cm - maximale hoogte 235cm - geveerd - spigotadapter

Inklapbare fotostudio met een draagtas, twee lampstatieven, een camerastatief en vier achtergronden

Transformeer deze compacte draagtas tot een zeer complete fotostudio met alle nodige accessoires

Stevig maar toch licht universeel lampstatief dat gemakkelijk mee te nemen is op locatie

Dit achtergronddoek geeft u een mooie egale achtergrond tijdens een studiosessie

Spuitbus voor het toevoegen van nevel aan een fotoshoot

Achtergrondsysteem met een maximale breedte van 3 meter

Deze krachtige veerklemmen met zijn een ideaal hulpmiddel in de studio en veelzijdig in gebruik

Studio accessoires kopen?

Wij zijn dé foto- en videospecialist. Dat betekent dat je bij ons alles vindt op het gebied van foto- en video. En zéker op het gebied van studiofotografie. Bij ons vindt je bijna een oneindig assortiment studioaccessoires. Van de allerkleinste hotshoe adapter tot complete railsystemen voor aan het plafond en van zachtroze schapenvachten voor newbornfotografie tot achtergrondpapier in alle kleuren van de regenboog. Jouw studioaccessoires koop je bij dé foto- en videospecialist CameraNU.nl!

Waarom heb je studioaccessoires nodig?

Accessoires zijn onmisbaar in jouw studio. Voor het creëren van de juiste achtergrond vind je bij ons onder meer achtergrondsystemen, -doeken en opvouwbare achtergronden. En ook voor lampstatieven, softboxen, paraplu's, kleppensets en kabels kun je bij ons terecht.

Kenmerken van studio accessoires

Studioaccessoires zijn er in vele soorten en maten. Je gebruikt ze in combinatie met studiohardware zoals studio flitsers en verlichting.

In welke situatie gebruik je een studioaccessoire

Bij het werken in de fotostudio wil je je eigen ideale opstelling bepalen. Voor het inrichting hiervan heb je waarschijnlijk niet genoeg aan alleen een studio flitser of studioverlichting. Met een uitgebreide flitsset kom je al een heel eind, maar als je meer uit je foto's wilt halen, dan heb je accessoires nodig om je doel te bereiken.

Vragen over studioaccessoires?

Bij CameraNU.nl zit je altijd goed voor de aankoop van je studioaccessoires. Twijfel je welke studioaccessoire het beste bij je past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina neem je contact met ons op!

Waarom CameraNU.nl?

Ecommerce Europe Trustmark Thuiswinkel Waarborg
Zopim
Heb je een vraag?