This page is displayed in Dutch because it is not available in English. We're sorry for the inconvenience.

Studio

Voor een foto- of videostudio kunnen veel producten en accessoires komen kijken. Je wilt de belichting goed hebben door de juiste flitssets te gebruiken, of je wilt bijvoorbeeld de hoeveelheid licht kunnen bepalen met een softbox of flitsparaplu. De achtergrond in je studio moet goed passen of gebruik een green screen om unieke achtergronden toe te voegen.

Wat is studiofotografie?

Bij studiofotografie heb jij tijdens een fotoshoot de volledige controle over het licht. Van de kleurtemperatuur tot de hoeveelheid licht en speciale effecten, jij bepaalt het! Hier vind je alles wat je nodig hebt voor in de studio: van flitsers, triggersets en lichtmeters tot reserveonderdelen en zelfs effectmachines en achtergronden.

Waar ben je naar op zoek?

Populaire merken

Acties, cashbacks en opruiming

Hulp, advies of inspiratie nodig?

Welke studioflitser moet ik kopen?
Advies
Welke studioflitser moet ik kopen?
Een studioflitser kopen? Je kunt kiezen uit losse flitskoppen en complete studio flitssets. Maar welke flitser past er bij jouw fotografie en waar moet je precies op letten bij het kopen van een studioflitser? Op deze handige adviespagina staat alles uitgelegd!
Read on
Thuisstudio maken? Dit heb je nodig!
Advies
Thuisstudio maken? Dit heb je nodig!
Wil je thuis professionele foto’s maken in een eigen fotostudio? Hier vind je een lijst met de spullen die je nodig hebt om een thuisstudio te maken én lees je nuttige tips voor het fotograferen van portretten, producten, huisdieren en newborns.
Read on
10 tips voor het fotograferen in de studio
Advies
10 tips voor het fotograferen in de studio
In een studio fotograferen is anders dan op locatie, omdat je de volledige controle hebt over het licht. Studiofotografie richt zich vooral op portretten, productfotografie, fashion en stillevens. Wil jij beginnen met studiofotografie? We helpen je op weg met deze tien tips zodat jij snel aan de slag kunt in je eigen studio!
Read on

Bekijk de populairste rollen achtergrondpapier

Ideaal voor studiofotografie