Intentional Camera Movement (ICM)

Intentional Camera Movement (ICM)

Ki Tan | DragonStudio | 6 juni 2024

Tijdens deze workshop duiken we dieper in de fascinerende wereld van Intentional Camera Movement (ICM, ofwel 'Opzettelijke Camera Beweging'), waarbij we opzettelijk de camera bewegen om een nieuwe dimensie van creativiteit te ontdekken. In tegenstelling tot het streven naar scherpe en gedetailleerde beelden, omarmt ICM onscherpte, vervorming en beweging als de bouwstenen van expressieve en schilderachtige foto's. Ben je klaar om de grenzen van traditionele fotografie te doorbreken en je creatieve horizon te verbreden? Schrijf je in voor de Workshop Intentional Camera Movement en verken de onbegrensde mogelijkheden van Intentional Camera Movement!  Stap uit de wereld van traditionele fotografische regels en omarm de vrijheid om unieke beelden te creëren die spreken van beweging, licht en kleur.
Lees meer Lees minder
0 / 5
(0) Geen reviews
89,-

Beschikbare locaties

DragonStudio

Dragonstraat 16 , 5044 HR Tilburg

Donderdag 6 juni |  -

15 van de 15 plaatsen beschikbaar 15 van de 15 beschikbaar
89,-

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Dit ga je doen

ICM gebruikt verschillende technieken, maar ze draaien allemaal om één ding: bewust bewegen van de camera terwijl je een foto maakt. In deze workshop gaan we deze technieken onderzoeken en zelf uitproberen. Je wordt uitgedaagd om je eigen unieke foto's te maken, wat soms een uitdagende opgave kan zijn.

Wat ga je leren?

Ontdek de geheimen van ICM en leer hoe je ze doeltreffend inzet. Verfijn je vaardigheden in het creëren van interessante composities, breng jouw creatieve visie tot leven in prachtige foto's, en ontdek welke specifieke apparatuur en optimale instellingen het meest geschikt zijn voor het beoefenen van ICM-fotografie.

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fotografen; iedereen komt met mooie, gave foto's thuis. We helpen je met de instellingen en settings die regelmatig veranderen. Het is wel een must dat je voldoende kennis van je camera hebt om de sluitertijd, het diafragma, de ISO en de verschillende modi zelfstandig in te kunnen stellen. Enige basiskennis van Photoshop is vereist voor het gedeelte over het bewerken van foto's.

Wat neem je mee?

Je neemt je spiegelreflex- of systeemcamera mee met een standaard zoomlens, minimaal 2 volle accu's, geheugenkaart(en), afstandsbediening en een statief. Neem ook je (reportage-) flitser mee!

Aantal deelnemers

Het maximaal aantal deelnemers aan deze workshop is 15.

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. Je ontvangt je betaling van ons retour. Via onze website kun je een eventuele alternatieve datum boeken.

  •  koffie/ thee
Ki Tan

Over de instructeur

Op 12-jarige leeftijd kreeg Ki zijn eerste spiegelreflexcamera van zijn vader en de liefde voor fotograferen is daarna nooit meer weg geweest. Zijn bijzondere wijze van fotograferen en Ki’s gave om dat ook voor anderen toegankelijk te maken zijn uitgegroeid tot een grote kring van vrienden die met elkaar op allerlei manieren de fotografie tot een waardevolle hobby maken.

Zelf meenemen

Checklist