×

Deze pagina is niet beschikbaar in de door u gekozen taal en wordt daarom weergegeven in het Nederlands.

Professional Imaging 2019 - 23, 24 en 25 maart 2019

CameraNU.nl retailpartner op Professional Imaging 2019

Hét evenement op gebied van foto en video is Professional Imaging. Op 23, 24 én 25 maart 2019 wordt dit terugkerende evenement gehouden in De Loods te Nijkerk. Deze beurs is voor de beeldmaker uitermate informatief en geldt als een echte beleving. Jij hebt als foto- en videograaf direct contact met jouw favoriete merk. Ruim 80 leveranciers en importeurs uit binnen- en buitenland zijn aanwezig. CameraNU.nl is trots om als de grootste on- en offline fotospecialist van Nederland, wederom de officiële retailpartner voor dit prachtige evenement te zijn. In 2018 trok de beurs bijna 10.000 bezoekers!

Zet 23 t/m 25 maart in je agenda

Als serieuze fotograaf of videograaf kun je eigenlijk niet om een bezoek aan deze beurs heen. Zet deze beurs dan ook alvast in je agenda. Deze pagina wordt in aanloop naar het evenement steeds bijgewerkt met nieuwe informatie. Het kan dus handig zijn om deze pagina aan jouw favorieten toe te voegen om op de hoogte van de Professional Imaging 2019.

Koop je entreeticket

Een ticket voor de Professional Imaging schaf je aan op de officiële website van Professional Imaging.

Online verkoopprijzen:

  • € 10,– Dagticket p.p.
  • € 20,– Passe-partout p.p. - 3 dagen

Laat je toegangskaart uitgeprint of op je telefoon bij de entree van de beurs scannen. Het ticket geeft je toegang tot alle activiteiten. Voor het P.I. Theater en het Live Shoot Theater geldt: vol=vol. Je kunt daar geen plek reserveren.

> Bestel hier jouw ticket(s)

Sprekers CameraNU.nl Fotografencafé?

Sprekers CameraNU.nl Fotografencafé

Naast de stand van CameraNU.nl hebben we weer een Fotografencafé. Kom in contact met collega's en ga in gesprek met de ambassadeurs die we hebben uitgenodigd.

> Meer over het Fotografencafé

Sprekers in Theaters

Sprekers in Theaters

Tijdens Professional Imaging zijn meerdere nationale en internationale fotograferen te gast als spreker. In het Live Shoot Theater en het Adobe Theater vertellen zij over hun passie.

> Meer over de sprekers

Het programma

Het volledige programma

Met elke dag meer dan 80 lezingen, demonstraties, masterclasses en workshops is een overzicht van alle activiteiten tijdens Professional Imaging geen overbodige luxe.

> Bekijk het complete programma

Zopim
Chat with us