Professional Imaging 2018 - 24, 25 en 26 maar 2018

CameraNU.nl retailpartner op Professional Imaging 2018

Op 24, 25 én 26 maart 2018 vindt Professional Imaging 2018 plaats in De Loods te Nijkerk..., hét jaarlijks terugkerende evenement voor de beeldmaker waar van alles te beleven is door de grote diversiteit van het exposerende bedrijfsleven. CameraNU.nl is trots om als de grootste on- en offline fotospecialist van Nederland, wederom de officiële retailpartner voor dit prachtige evenement te zijn.

De edities van Professional Imaging in 2015, 2016 en 2017 waren een groot succes. Niet alleen de gigantische CameraNU.nl verkoopstand met bijzondere aanbiedingen werd druk bezocht. Er waren vele indrukwekkende stands, lezingen én een live studio waar elke dag het PI journaal werd gemaakt. De sfeer was steeds meer dan uitstekend en er zijn per editie een kleine 10.000 bezoekers op het evenement afgekomen!

Tickets voor Professional Imaging kopen?

Een ticket voor de Professional Imaging kun je aanschaffen op de officiële website van Professional Imaging.

Online voorverkoopprijs:

  • € 10,– Dagticket p.p.
  • € 20,– Passe-partout p.p. - 3 dagen

Bestel hier jouw ticket(s)

PIA d’Or Talent Award

award

De PIA d’Or Talent Award is een nieuw opgezette nationale beeldwedstrijd. Dit is een initiatief van Professional Imaging in samenwerking met Master Photographers Network (MPN) en Studio34x. Iedereen kan meedingen naar de prestigieuze wisselbokaal, de PIA d’Or. Het doel van deze wedstrijd is om onbekende getalenteerde fotografen, professioneel of niet-professioneel, jong of oud, uit te dagen mee te doen en de resultaten daarvan onder de aandacht te brengen van het publiek. Het maakt niet uit of het beeld gemaakt is met het goedkoopste cameraatje of met de meest sublieme uitrusting. Lees meer over deze prijs op de website van Professional Imaging!

Netwerken in het Fotocafé

Naast de stand van CameraNU.nl is weer een speciale ruimte aanwezig; het Fotocafé, uiteraard gratis te bezoeken. Hier kun je, in een lekkere ontspannen sfeer, samen met andere bezoekers lekker netwerken en kletsen over jullie gezamenlijke passie:fotografie. Maar zoals je misschien wel weet van dit concept door het land heen, zijn er ook bekende fotografen aanwezig.

Creatieve meeting points

Behalve het Fotocafé vind je in De Loods nog drie creatieve meeting points: het Adobe Theater, het Live Shoot Theater en Studio 34x. Voor het Adobe Theater zijn de eerste sprekers bekend gemaakt.

Gemmy Woud-Binnendijk

Gemmy Gemmy is een Nederlandse fine-art fotograaf met een achtergrond in multimedia-design. Aangetrokken tot het gebruik van licht zoals dat gebruikt werd door de schilders uit de gouden eeuw, begon ze met het creëren van beelden op een schilderachtige wijze. In de fotografie combineert ze haar ervaring als schilder en edelsmid en haar kennis van stoffen en creativiteit om een beeld te creëren. Kenmerkend voor haar werkwijze is – kijkend naar het licht – het versterken van de contrasten tussen schaduw en licht om in beelden diepte te creëren. Gecombineerd met de fascinatie voor mensen, dieren, sfeer en een sterke creatieve energie maakt ze hedendaagse portretten in het licht van het verleden.

Chris Stenger

Chris Chris is gespecialiseerd in natuur- en reisfotografie. Van de desolate, grimmige woestijnen in Zuid-Amerika tot de lieflijke pastorale heuvels van Toscane. Hij doet vaak mee aan internationale fotowedstrijden en valt daar regelmatig in de prijzen. Sinds een jaar of 15 integreert hij zijn fotografie in live multimediapresentaties. Chris laat in zijn zorgvuldig samengestelde presentaties de adembenemende schoonheid zien van woeste landschappen, wilde dieren en vreemde culturen. Hij vertelt met passie over zijn vaak bijzondere avonturen. Hij is een beschouwende, rustig werkende fotograaf die er plezier in heeft om uren- of dagenlang met één onderwerp bezig te zijn.

Zet 24 t/m 26 maart in je agenda en bookmark deze pagina

Als serieuze fotograaf of videograaf kun je dus eigenlijk niet om een bezoekje aan deze beurs heen. Zet deze beurs dan ook alvast in je agenda. Deze pagina zal in aanloop naar de beurs steeds worden bijgewerkt met nieuwe informatie over deelnemende merken en gastsprekers. Het kan dus handig zijn om deze pagina aan jouw favorieten toe te voegen om op de hoogte te blijven van het wie, wat en waar rondom de Professional Imaging 2018.

Zopim
Heeft u een vraag?