Lezing Johan van der Wielen - Paddenstoelen fotograferen
Lezing Johan van der Wielen - Paddenstoelen fotograferen

Johan van der Wielen vertelt over paddenstoelen fotograferen

In het najaar steken de paddenstoelen de kop weer op. In die periode krijg je vaak te maken met grauwer weer en daardoor een gebrek aan goed licht. Hoe krijg je de paddenstoelen dan mooi op de foto zonder dat het een saai plaatje wordt? Tijdens een gratis lezing bij CameraNU.nl op 12 oktober 2019 vertelt Johan van der Wielen alles over het fotograferen van paddenstoelen en hoe je zelf op een creatieve manier voor mooi licht zorgt.

Natuur- en landschapsfotograaf Johan van der Wielen wil met zijn beelden niet alleen de schoonheid maar ook het belang van de natuur laten zien. Met zijn enthousiasme, energie en passie voor de natuur wil hij anderen inspireren om naar buiten te gaan en zich te laten overweldigen door zowel de grootsheid als kleinste details van het leven om ons heen. Zijn beelden gaan vooral om de ervaring en beleving, de sfeer en emotie.

Gratis, maar wel graag aanmelden

De lezing wordt gehouden op zaterdag 12 oktober 2019 in onze winkel aan de Van Woustraat 242 in Amsterdam en duurt van 9.30 uur tot 11.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je meldt je aan via het formulier op deze pagina.

Naar het aanmeldformulier