Nieuws
CameraNU.nl winnaar beslist.nl Webshop Awards 2015 - 1

CameraNU.nl winnaar beslist.nl Webshop Awards 2015

Hoogste klantwaardering van Nederland!

Op donderdag 5 november 2015 vond de eerste editie plaats van de beslist.nl Webshop Awards. Het online winkelcentrum reikte in totaal tien awards uit in verschillende productcategorieën. De awards zijn toegekend aan webshops met de hoogste klantwaardering. CameraNU.nl won een award in de categorie Elektronica & Games.

Consumentenprijs voor webshops met beste klantbeoordeling

Voor de beslist.nl Webshop Awards hadden zich ruim tweehonderd webshops aangemeld. Webshops die producten aanbieden op beslist.nl konden zich vooraf inschrijven om kans te maken op een award. De winnaars zijn bepaald op basis van de hoogste gemiddelde reviewscores op beslist.nl.

Beste reviewscore

CameraNU.nl won een beslist.nl Webshop Award voor beste reviewscore in de categorie Elektronica & Games. Naast de eervolle titel ‘Winnaar beslist.nl Webshop Awards 2015’ krijgt CameraNU.nl een plek in de add-on van een tv-commercial van beslist.nl.

Omgang met onze klanten

CameraNU.nl is dé fotowinkel van Nederland, met een zeer hoge waardering onder haar klanten. Michiel Maas, online marketing manager, vertelt: “Het is een blijk van waardering dat deze hoge klanttevredenheid beloond wordt met een award. Daar zijn we superblij mee! Maar we doen het vooral voor onze klanten, die zijn voor ons het belangrijkste. Dit succes is te danken aan de manier van omgaan met onze klanten. Kijk de reviews op alle platformen er maar op na, als we niet boven de 9 scoren, doen we het slecht.”

Geen blijmakers of glimlach-manager

“Het draait allemaal om klanttevredenheid. Wij schreeuwen het niet hoog van de daken. We komen van Urk en daar geldt: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Bij ons geen blijmakers, directeur happy customers of glimlach-manager. Nee, wij vinden dit vanzelfsprekend. Onze medewerkers stellen alles in het werk om die juiste ervaring te bieden aan de consument en daar gaan we heel ver in. Zo houden we dagelijks alle reviews op alle platformen in de gaten en zijn we met een groot team tot 22.00 uur ‘s avonds te bereiken via e-mail, telefoon of WhatsApp. We versturen onze producten zelfs iedere werkdag tot en met 23.59 uur. En we komen dan wel van Urk, maar onze producten kunnen ook op zondag door PostNL worden afgeleverd”, aldus Maas.

Jarenlange inzet

Bart de Hoog, inkoopmanager van CameraNU.nl, geeft aan het een eer te vinden dat CameraNU.nl heeft gewonnen: “Dit is een waardering voor onze jarenlange inzet. We willen deze prijs dan ook opdragen aan ons gehele team van 75 medewerkers. Dat wordt trakteren op Urker saucijzenbroodjes van Jan de Bakker.”

Over CameraNU.nl

CameraNU.nl is de grootste foto- en videospecialist van Nederland met meer dan 40.000 producten. Een platform voor en door fotografen. In de winkel van 800 vierkante meter op Urk is een uitgebreid assortiment camera- en video-apparatuur aanwezig. CameraNU.nl staat al jaren bekend om haar goede service, haar hoge klantwaardering en scherpe prijzen en wordt op sites als beslist.nl, Trustpilot en Kieskeurig.nl beoordeeld met ruim een 9 uit meer dan 50.000 reviews.

CameraNU.nl winnaar beslist.nl Webshop Awards 2015 - 2

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.