SNP Fotoreizen

alt text

Fotoreis en fotografie reizen

De fotografie reizen van SNP zijn met zorg samengesteld en spelen in op uw wensen. Van een fotoreis in de Schotse Highlands tot een Yogavakantie in Nepal en van een vogelreis naar het Lac du Der in Frankrijk tot gastronomisch koken in Umbrië. SNP biedt een groot aanbod met bijzondere fotoreizen naar alle uithoeken van de wereld.

Bekijk alle fotografiereizen

alt text

Fietsvakanties

De fietsvakanties van SNP. Of je nu op een MTB door de bossen in de Provence trekt of met een elektrische fiets langs de Donau fietst, aan SNP de organisatie van alle zaken. Klik verder voor een overzicht van alle individuele fietsarrangementen. Vaak kan er ook een e-bike worden gehuurd.

Bekijk alle fietsvakanties

alt text

Gezinsvakanties

Wil je je horizon verleggen als gezin? De verre rondreizen van SNP Travelkids gaan af van de gebaande paden in de meest aansprekende gebieden op aarde, maar zijn gegarandeerd geschikt voor kinderen en tieners. Reizen met aandacht voor natuurbescherming, de lokale bevolking en oude culturen. Spannend, avontuurlijk en zonder grote risico's.

Bekijk alle gezinsvakanties

alt text

Rondreizen

Tijdens de rondreizen van SNP leer je een streek of land in al haar facetten kennen. De natuur, de cultuur, de geschiedenis en de gastronomie. Vanuit prachtig gelegen accommodaties, geheel op eigen houtje of begeleid door een inspirerende "connaisseur". Een SNP rondreis is onderweg zijn, eigen keuzes maken en veel indrukken opdoen.

Bekijk alle rondreizen

alt text

Vogelreizen

Op zoek naar bijzondere vogels, genieten van hun vaak opmerkelijke gedrag en luisteren naar hun karakteristieke zang of roep. Soorten noteren en bijhouden. Op het juiste moment van de dag er zijn. Voor beginnende vogelaars en echte kenners. De natuurgidsen van SNP leren u tijdens de vogelreizen de eerste beginselen van het "vogelen".

Bekijk alle vogelreizen

alt text

Wandelvakanties

Wandelvakanties van SNP..., het meest gevarieerde aanbod in "waar het asfalt ophoudt." Van lichte hotelwandelreizen tot trektochten door de wildernis, van slenteren door trendy steden tot wandelen langs wijngaarden, van de heuvels van Zuid-Limburg tot het hooggebergte van Patagonië, van groepsreizen begeleid door ervaren reisleiders tot volledig individuele wandelarrangementen.

Bekijk alle wandelreizen

alt text

Winterreizen

Sneeuwwandelen, langlaufen, cross-country en skivakanties in de sneeuw, weg van het massale wintersporttoerisme. Even een week er helemaal uit, onbezorgd genieten. Wintersport, maar toch op plekken komen die bijzonder zijn. Waar rust, ongereptheid en ruimte overheersen. 's Avonds een comfortabel onderkomen en een goed diner passend bij de streek waar je bent.

Bekijk alle winterreizen

alt text

Avontuur op maat

Zelf je verre reis uitvogelen is vanaf nu leuker dan ooit. Samen met kaart, reisboek en de website van SNP. Van Alaska tot Argentinië en van Californië tot Thailand..., met de "bouwstenen" van Avontuur op Maat geef je de term "vrijheid, blijheid" wereldwijd een avontuurlijke invulling.

Bekijk alle avonturen op maat