CameraNU.nl
Nu besteld, vanavond gratis in huis!
Klantenservice bereikbaar van 11:00 tot 22:00 uur

Droneworkshop

Je hebt een quadcopter of drone gekocht of staat op het punt dit te doen. Maar je wilt meer. Vliegen en filmen, of mooie luchtfoto’s maken, maar wel op een veilige manier. Veilig voor jezelf en natuurlijk voor anderen. CameraNU.nl is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Droneworkshop.nl om je op een zo goed mogelijke manier om te leren gaan met de mogelijkheden die je quadcopter te bieden heeft.

Hoe werkt die drone nu eigenlijk, wat is GPS, hoe zorg je ervoor dat de accu’s lang meegaan, wat zijn goede basisvliegoefeningen, waar mag je eigenlijk wel en waar juist niet vliegen in Nederland, hoe word je een professionele dronepiloot en wat komt daar allemaal bij kijken, hoe balanceer je de propellers, wat is een gimbal, in welke modus vlieg je het beste om stabiele opnames te maken, wat kan je drone allemaal en ga zo maar door.

Al deze vragen en nog veel meer worden beantwoord tijdens de Droneworkshop. Eerst wordt er een videopresentatie gegeven over uiteenlopende zaken. Drones in de media, kunst en agrarische sector. Video’s van drone-crashes en de analyse daarvan. Waar gaat het heen in de toekomst? Maar ook hoe de basisbesturing van een zender werkt. Je mag natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt!

Daarna ga je oefenen op een van de dronesimulators, om de beurt. Dit geeft je een idee van vliegen met een drone. Misschien verlies je hem in de verte wel bijna uit het oog! Wat was ook alweer de voorkant... hoe los je dit op...

Als afsluiting van de workshop zal, wanneer het weer en de lokale regelgeving dit toestaan, nog een demonstratie worden gegeven door professionele dronepiloten. Zo krijg je een goed idee wat er allemaal mogelijk is als je blijft oefenen en proberen. Voor inhoudelijk vragen kun je contact opnemen met info@droneworkshop.nl

Droneworkshop via CameraNU.nl

Op vrijdag 9 juni 2017 wordt deze geweldige workshop 10:00 uur tot 14:00 uur gegeven in de winkel van CameraNU.nl op Urk. De workshop is op andere data ook te volgen op andere locaties zoals Lelystad en Den Haag. De kosten hiervoor bedragen €179,- en je kunt je opgeven via onderstaande knop.

Opgeven!

Zopim
Heeft u een vraag?