Feiyu Tech gimbals kopen? - 1
Feiyu Tech gimbals kopen? - 2

FeiyuTech gimbals

FeiyuTech ontwikkelt gimbals waarmee je unieke beelden maakt. Inmiddels heeft het bedrijf diverse gimbals op de markt die geschikt zijn voor je telefoon, systeemcamera, DSLR of action cam. Een heel aantal gimbals van FeiyuTech zijn voorzien van touchscreen en een magic ring waarmee je instellingen binnen no-time aanpast! Daarnaast zijn de motoren van de gimbals zo geplaatst dat ze jou niet zullen hinderen tijdens het filmen. FeiyuTech streeft naar perfectie en hoogwaardige kwaliteit om jou te verzekeren van mooie, originele en stabiele video's. Bekijk op deze pagina de gimbals van FeiyuTech en de bijbehorende accessoires.

De populairste FeiyuTech gimbals bij Cameranu

Over FeiyuTech

FeiyuTech is gericht op video stabilisatie technologie en heeft al verschillende gimbals op de markt gebracht. Denk aan gimbals geschikt voor je telefoon, systeemcamera, DSLR of action cam. FeiyuTech heeft specialisatie, kwaliteit en excelleren hoog in het vaandel staan. Met wetenschappelijke en technologische innovaties is het bedrijf vastbesloten om dit te bereiken en om jou op die manier hoogwaardige, high-tech producten aan te kunnen bieden. Het team van FeiyuTech bestaat uit een groep jonge mensen bereid om groot te dromen en zichzelf uit te dagen en te blijven ontwikkelen.

Stabiele beelden met FeiyuTech

Met de gimbals van FeiyuTech maak je zonder problemen unieke beelden en professionele video's. Voor je spiegelreflexcamera heeft FeiyuTech robuuste en krachtige gimbals ontwikkeld, zoals de FeiyuTech AK4500 en AK4000 gimbal. Voor je systeemcamera is de G6 Plus gimbal een geschikte kandidaat. Met de FeiyuTech Vlog Pocket Smartphone gimbal maak je met je smartphone binnen no-time stabiele en heldere beelden.

Ook voor je action cam of 360° camera

Naast de gimbals voor je smartphone of camera heeft FeiyuTech spatwaterbestendige gimbals voor je action cam. Maak unieke beelden vol actie en en originaliteit met bijvoorbeeld de FeiyuTech G6 Plus. Deze gimbal is geschikt voor zowel je action cam als je smartphone en kleinere systeemcamera. Ideaal als je vaak wisselt van apparatuur. De FeiyuTech G360 Panorama Camera Gimbal is speciaal ontworpen voor gebruik met 360° en panorama camera's. Creëer dynamische en actievolle panorama's zonder trillingen en bewegingen.

Accessoires

FeiyuTech ontwikkelt gimbals voor je telefoon en camera's. Daarnaast biedt het bedrijf een ruim assortiment met bijbehorende accessoires. Denk aan accu's en toebehoren, verlengstukken voor je gimbal, camera mounts en smartphonehouders. En wanneer je de accessoires van FeiyuTech met elkaar combineert, kun je zelfs een complet rig bouwen: ideaal voor de professionele videograaf! Daarnaast heeft FeiyuTech beschermende cases op de markt om je te verzekeren van veilig vervoer van je gimbal.