Softboxen en paraplu's

Om je verlichting in de studio helemaal naar wens te krijgen, gebruik je accessoires zoals softboxen en paraplu's. Je bepaalt onder meer de mate van zachtheid van het licht.

De populairste studio accessoires bij CameraNU.nl!

Sorteer  producten

Softbox om een mooi rond hooglicht in de ogen van uw modellen te creëren

Transparante paraplu met een doorsnede van 100 centimeter, geschikt voor elke studio flitsset

Bowen S-type adapter geschikt voor alle SMDV Speedbox II softboxen

Softbox voor de Aputure Light Storm COB 120t LED-lamp

Veelzijdig te gebruiken softbox voor de Light Storm 120 en 300 serie van Aputure

Paraplu van 132cm, bovenlangs gemeten, die wordt gebruikt om gereflecteerd licht op een onderwerp te richten

Deze Westcott 213cm wit/zwart parabolische paraplu heeft een witte binnenkant die het licht verzacht verspreidt

Hoogwaardige octabox met een grid en een Bowens mount

Visico Softbox 90x90cm voor VC series flitskoppen en sets

Studio accessoires kopen?

Wij zijn dé foto- en videospecialist. Dat betekent dat je bij ons alles vindt op het gebied van foto- en video. En zéker op het gebied van studiofotografie. Bij ons vindt je bijna een oneindig assortiment studioaccessoires. Van de allerkleinste hotshoe adapter tot complete railsystemen voor aan het plafond en van zachtroze schapenvachten voor newbornfotografie tot achtergrondpapier in alle kleuren van de regenboog. Jouw studioaccessoires koop je bij dé foto- en videospecialist CameraNU.nl!

Waarom heb je studioaccessoires nodig?

Accessoires zijn onmisbaar in jouw studio. Voor het creëren van de juiste achtergrond vind je bij ons onder meer achtergrondsystemen, -doeken en opvouwbare achtergronden. En ook voor lampstatieven, softboxen, paraplu's, kleppensets en kabels kun je bij ons terecht.

Kenmerken van studio accessoires

Studioaccessoires zijn er in vele soorten en maten. Je gebruikt ze in combinatie met studiohardware zoals studio flitsers en verlichting.

In welke situatie gebruik je een studioaccessoire

Bij het werken in de fotostudio wil je je eigen ideale opstelling bepalen. Voor het inrichting hiervan heb je waarschijnlijk niet genoeg aan alleen een studio flitser of studioverlichting. Met een uitgebreide flitsset kom je al een heel eind, maar als je meer uit je foto's wilt halen, dan heb je accessoires nodig om je doel te bereiken.

Vragen over studioaccessoires?

Bij CameraNU.nl zit je altijd goed voor de aankoop van je studioaccessoires. Twijfel je welke studioaccessoire het beste bij je past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina neem je contact met ons op!

Waarom CameraNU.nl?

Ecommerce Europe Trustmark Thuiswinkel Waarborg