Lezing Jozefien Hoekstra
Lezing Jozefien Hoekstra

Lezing kleur met Josefien Hoekstra

Kleur is overal, en beïnvloedt je gemoedstoestand wellicht meer dan je zou denken. Om de juiste emotie, sfeer en boodschap over te brengen speelt kleur een belangrijke rol in je beeld. Tijdens deze lezing op zaterdag 9 mei 2020 vertelt Josefien hoe zij kleur toepast in haar werk.

Hoe maak je de beste keuzes? Welke kleur past bij welke sfeer? Wat combineert nou echt het mooiste met bijvoorbeeld rood? Welke kleuren werken met de huid van je model? Welke styling en make-up past daar bij en wat betekent het in deze context? Tijdens de lezing Kleur worden al deze vragen beantwoord. Naast praktisch en technisch is kleur ook ontzettend persoonlijk en aan smaak en emotie gebonden. Naast kleurgebruik in styling en omgeving brengt Josefien nog meer spanning en sfeer in haar foto’s door haar licht in verschillende tinten te kleuren. Ze vertelt graag hoe ze daar keuzes in maakt en waarom.

Over Josefien

Josefien Hoekstra staat bekend om haar indrukwekkende en kleurrijke beelden. Deze studiofotografe vindt het belangrijk om diversiteit te laten zien en om mensen op hun mooist weer te geven. Josefien is vrij jong begonnen met fotografie en modellenwerk en haar passie is alleen maar gegroeid. Je kunt haar omschrijven als eigenzinnig met een duidelijke visie en een hart voor mensen. Kenmerkend voor haar werk is sterk gebruik van licht en kleur op een creatieve manier. In haar fotografie laat ze graag een sterke (vrouwelijke) energie en de diversiteit van mensen zien. Alle vormen, maten en huidskleuren. Ze deelt haar kennis graag met anderen, maar ze is ook van mening dat je nooit bent uitgeleerd.

Gratis, maar wel graag aanmelden

De lezing wordt gehouden op zaterdag 9 mei 2020 in onze bioscoopruimte aan het Spijk 8 op Urk en duurt van 9:30 uur tot 11:30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je meldt je aan via het formulier op deze pagina. Mocht je na je aanmelding onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, laat het dan tijdig aan ons weten. Wij kunnen iemand anders blij maken met je plek.

Naar het aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier