Ruilen & Retourneren

Reparatie

U bent in de mogelijkheid om uw (defect geraakte) product aan ons op te sturen, zowel binnen als buiten de garantieperiode. Uiteraard zal overleg met u plaatsvinden over de te nemen stappen. Heeft u schade aan uw product of een defect apparaat? Vul dan onderstaand formulier in.

Naar reparatieformulier

Zodra u het formulier hebt ingevuld, ontvangt u een een e-mail van ons met de te nemen stappen. U kunt op grond hiervan het product naar ons opsturen. Mocht u extra vragen of opmerkingen bij het invullen van het formulier hebben ingevoerd, dan zullen deze binnen 48 uur door onze medewerkers worden beantwoord.

Retourneren

Wij hanteren een zogenaamde afkoelingsperiode. De duur van de afkoelingsperiode is 30 dagen. Binnen de afkoelingsperiode bent u in de mogelijkheid om uw product aan ons te retourneren/de aankoopovereenkomst herroepen. Na 30 dagen wordt de koopovereenkomst een feit en is retourneren geen optie meer. De wettelijke periode hiervoor is 14 dagen, maar we vinden dat klanten hiervoor langer tijd mogen hebben.

  • Na ontvangst van uw bestelling heeft u gedurende een periode van 30 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te ontbinden en de bestelling te retourneren. Nadat u ons heeft laten weten dat u van de koop afziet, heeft u nog 30 dagen om het product terug te sturen.
  • Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen worden terugbetaald na ontbinding. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
  • Wij kunnen kosten in rekening brengen voor de waardevermindering als het product beschadigd/gebruikt is. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • De koper is verantwoordelijk voor de kosten en het risico van de retourzending. Alle reeds betaalde bedragen worden teruggestort.

De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden

  • Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk), zoals canvasafdrukken of DVD's waarvan het zegel is verbroken kunnen niet worden geretourneerd.
  • Verbruiksartikelen (zoals printer inkt) mogen wel geretourneerd worden, voor het beoordelen van deze producten is het niet nodig dat de verzegeling wordt verbroken. Als het product gebruikt is, is deze niet meer verkoopbaar, waardoor de waardevermindering 100% is.
  • Makkelijk kopieerbare producten zijn onverzegeld niet retourneerbaar, zoals games, dvd's en cd's en software.

Klik hier voor een overzicht van alle voorwaarden

Heeft u uw product nog niet ontvangen en wilt u de bestelling annuleren, klik dan op deze link om ons een mail te sturen. Wilt u een product naar ons retour zenden binnen de afkoelingsperiode? Gebruik daar onderstaand formulier voor.

Naar retourformulier

Zodra u bovenstaand digitale formulier hebt ingevuld, ontvangt u automatisch een e-mail van ons met de te nemen stappen. Eventuele extra vragen, opmerkingen of opvallende punten met betrekking tot uw retouraanvraag worden op werkdagen binnen 48 uur door onze medewerkers beantwoord.

U kunt er voor kiezen om binnen 30 dagen van de koop af te zien. Deze 30 dagen gaan in nadat u het product heeft ontvangen. Vul dan onderstaand herroepingsformulier in. Download hier het herroepingsformulier.

DOA - Dead on Arrival

Indien uw product bij binnenkomst defect blijkt te zijn, kunt u het toestel als DOA ofwel Dead On Arrival aanmelden. Als uw DOA-melding geaccepteerd wordt, zal per ommegaande, na ontvangst van uw DOA, in overleg met u een nieuw product verstuurd worden, indien deze uit voorraad leverbaar is.

Na ontdekking van een defect heeft u een redelijke termijn om het defect te melden, deze meldingstermijn is maximaal 2 weken. Wij verzoeken u echter om dit zo snel mogelijk te melden. Hierna kunt u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren. Wilt u een product aanmelden als DOA? Gebruik daar onderstaande knop voor.

Naar DOA formulier

Zodra u bovenstaand digitale formulier hebt ingevuld, ontvangt u automatisch een e-mail van ons met de te nemen stappen. Eventuele vragen, opmerkingen of opvallende punten met betrekking tot uw DOA-melding worden op werkdagen binnen 48 uur door onze medewerkers beantwoord.

Garantie, Garantietermijn en Afkoelingsperiode

Klik hier voor meer informatie over onze garantievoorwaarden, de garantietermijn en de afkoelingsperiode.

Zopim
Heeft u een vraag?