Gratis lezing over stock photography door Tony Vingerhoets
Gratis lezing over stock photography door Tony Vingerhoets

Tony Vingerhoets vertelt je alles over "Stock Photography""

Tony Vingerhoets is een gepassioneerd fotograaf met een specialisatie in architectuur- en urban landscapes fotografie. Het afgelopen decennium heeft hij gewoond en gewerkt in China, waar hij voornamelijk voor nummer 1 vastgoedontwikkelaar SOHO China heeft gewerkt. Tony heeft door heel China gereisd om de mooiste plekken te fotograferen, waardoor hij inmiddels beschikt over een collectie van ruim 6500 stockfoto's op websites zoals Shutterstock, Istock, Fotolia, Dreamstime en Alamy. Zijn uitrusting bestaat uit Canon camera's en lenzen met een voorkeur voor de Canon 5DsR en TS-E tilt-shift objectieven.

Tony zelf over deze lezing

Loop je al langer rond met plannen om geld te verdienen met je foto's in de stock industry? Dan is dit je kans! In deze unieke Stock Photography masterclass behandelen we alle ins en outs van de stock industry zoals royalty-free, editorial, rights managed images, hot topics, best sellers, editing, key wording, captions, titles, submissions, image review, rejections, re-submission, gear, business-plan en vele andere aspecten. Met deze input kun je een carrière starten als stock shooter/contributor. Grijp nu je kans en schrijf je in!

Gratis, maar wel graag aanmelden

De lezing vindt plaats op zaterdag 19 januari 2019 in de bioscoopzaal van onze winkel op Urk en duurt van 10:00 uur tot 12:00 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je kunt je aanmelden via het formulier op deze pagina.

Naar het aanmeldformulier

Ook te volgen en terug te kijken op YouTube

Volg deze lezing via de livestream op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons Youtubekanaal en je krijgt automatisch een melding als we beginnen!. En als de lezing is afgelopen komt deze stream ook als video beschikbaar op ons kanaal.

Waarom dan nog echt naar de lezing gaan?

Zelf aanwezig zijn heeft nu eenmaal veel voordelen. Zo stel je direct zelf je vragen aan de spreker en heb je veel beter geluid en zicht. De spreker is tijdens de stream namelijk goed verstaanbaar doordat hij een microfoon draagt, maar vragen vanuit de zaal zijn op de stream bewust onverstaanbaar gemaakt.

En vergeet vooral niet dat ook netwerken met aanwezige medefotografen heel leuk kan zijn. Gezien het onderwerp van een lezing is de kans namelijk zeer groot dat je tussen gelijkgestemden zit.

Naar ons YouTube-kanaal

Aanmelden

Zopim
Heb je een vraag?